Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Студентська конференція ВСП ОТФК ОНТУ – наша гордість, нам 93 роки

22 березня 2023

ВСП «ОТФК ОНТУ» – наша гордість, нам 93 роки» - відповідальна Замошнікова Н.Є., викладач англійської мови.

22 березня 2023 року на платформі ZOOM викладачі циклової комісії іноземних мов підготували студентів до участі в студентській конференції на англійській мові ВСП «ОТФК ОНТУ» – наша гордість, нам 93 роки.

Студенти молодших та старших курсів представили свої виступи на англійській мові про історію коледжу, сучасний етап розвитку і підготовку молодших спеціалістів та фахових молодших бакалаврів на економічному, технологічному, енергетичному та комп’ютерному відділеннях. Учасники конференції були вражені голосом талановитої студентки Фроюк Дарини, яка виконала пісню на англійській мові під акомпанемент гітари. На конференцію були запрошені завідуюча по виховній роботі Копайгородська Т.Г. та зав. денним відділенням Томенко І.О.

Висловлюємо вдячність нашим студентам, які прийняли участь у цьому закладі онлайн, а також нашим ведучим Голтуренко Дарина 1КГ-09, Курлович Валерія 1Мі-03, Цюсьмак Микола 2КС-58, Філенко Деніс 2КС-58, Анточ Тетяна 2МІ-03, Фроюк Даша 2РП-08, Сучко Марія 3КГ-07, ЯворськийІ Ігор 3КГ-07, Рагуліна Анастасія 3ІМ-03, Куций Максим 3ТХ-79.