Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Спеціальність 181 "Харчові технології". Запрошуємо на навчання!

3 квітня 2020

Одеський технічний коледж ОНАХТ запрошує на навчання за спеціальністю 181 "Харчові технології", Освітня програма "Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів" на освітно-професійний ступінь фаховий молодший бакалавр.

Майбутні випускники мають змогу оочлювати керівні посади середньої ланки, так як:

- майстер виробництва;

- майстер виробничої ділянки;

- майстер цеху;

- хімік-аналітик;

- майстер виробничого навчання;

- технік-технолог;

- контролер харчової продукції;

- оператор комп'ютеризованих ліній виробницта харчових продуктів.

Під час навчання студенти отримують комплекс знань з технології виробництва хлібобулочних, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів. Професійно-профільовані знання, уміння і навички застосовують для вирішення практичних завдань. Основна задача майбутніх спеціалісті - організація, контроль випуску якісної та безпечної продукції. Коледж тісно підтримує довготривалі договірні відносини з провідними підприємствами міста, це дозволяє забезпечити студентів проходженням технологічної та переддипломної практик та подальше працевлаштування випускників.

Навчальний процес здобувачів освіти - технологів дивиться за посиланням.