Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Нагородження кращих представників індустрії моди України

08 лютого 2022

29 січня в Universum Hall м.Києва відбулась щорічна Церемонія нагородження кращих представників індустрії моди України — Ukrainian Fashion Industry Awards 2021, яка присуджується за професійні та творчі досягнення в галузі моди, а також за внесок у розвиток індустрії моди в Україні.

Організатором Премії виступила громадська організація «Всеукраїнська Асоціація індустрії моди».

За підсумками 2021 року Експертами було визначено володарів Премій у наступних у різних номінаціях.

Завідуюча навчально-виробничими майстернями технологій легкої промисловості ВСП «ОТФК ОНАХТ» Кузіна Наталя стала номінанткою на премію «Дизайнер (бренд) року. Взуття», за що отримала відповідний диплом.

ВСП «Одеський технічній фаховий коледж ОНАХТ» та голова циклової комісії спецдисциплін легкої промисловості Поліна Кузнецова, були нагороджені спеціальною нагородою «За вагомий внесок у підготовці кадрів індустрії моди України», про що свідчить Диплом, де зазначено, що навчальний заклад є володарем премії у відповідній номінації.

Дякуємо організаторам Премії Ukrainian Fashion Industry Awards 2021 – громадській організації «Всеукраїнська Асоціація індустрії моди» за відзнаку праці та результатів роботи викладачів нашого навчального закладу.