Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Global Money Week 2023 у ВСП ОТФК ОНТУ - День 2

21 березня 2023

В рамках Global Money Week 2023 продовжуємо Марафон в навчальному закладі, гостьова-лекція другого дня – «Сучасні банки та ринок валют». Спікер – Олена МАРТИНЮК, доктор економічних наук, професор; головний редактор міжнародного економічного журналу «3 SEAS», Регіональний представник Діловий клуб "Партнер"Одеса,, член Ради Лігі Амбасадорів з фінансової грамотності у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, тренер-волонтер Національного проекту з Фінансової грамотності України; Бізнес-Тренер гри «Життєвий Капітал»; ротарійка Rotary Club Pyvden' New Level.

Під час бесіди ознайомились зі станом банківської системи України, інноваційною забезпеченістю банків під час здійснення своєї діяльності. Також здобувачі освіти відповідали на питання лектора, брали участь у вирішенні ситуаційних завдань.

І цього ж дня 3 команди студентів економічного відділення під керівництвом Тетяни Копайгородської, тренера Діловий клуб "Партнер"Одеса,, Амбасадором з фінансової грамотності від Фонд гарантування вкладів фізичних осіб прийняли участь у національному відборі European Money Quiz, що традиційно відбувається щорічно в понад 30 країнах під час Європейського тижня грошей.

В Україні European Money Quiz вперше проходить у межах Global Money Week 2023 за сприяння Європейської банківської асоціації, її учасників, Національного банку України та Незалежної асоціації банків України. Змагання відбувалися у прямому ефірі в дистанційному форматі за допомогою Kahoot. Було дуже цікаво долучитися до таких масштабних змагань з фінансових знань.

Всіх присутніх запросили на тренінги #Життєвий_капітал в рамках заходів Національний банк України

Далі буде…