Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

День 4. Global Money Week 2023 в ВСП ОТФК ОНТУ

24 березня 2023

В рамках Global Money Week 2023 продовжуємо Марафон в навчальному закладі. Подія четвертого дня – Тренінг «Життєвий Капітал».

Ведучі - Олена МАРТИНЮК, віце-президент Діловий клуб "Партнер" Одеса, член Ради Ліги Амбасадорів з фінансової грамотності у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, тренер-волонтер Національного проекту з Фінансової грамотності України; бізнес-тренер гри «Життєвий Капітал».

Тетяна КОПАЙГОРОДСЬКА, Амбасадор Ліги фінансової грамотності у Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, тренер гри «Життєвий Капітал».

Алла Сіліверстова. Амбасадор Ліги фінансової грамотності Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, членкиня Діловий клуб "Партнер" Одеса. Cертифікований тренер гри «Життєвий Капітал» , фінансовий та юридичний радник.

У заході прийняли участь студенти економічного та комп’ютерного відділень, також викладачі та керівництво коледжу.

Одним із фундаментальних методів навчання на комісії економічних дисциплін є формування навичок фінансової грамотності у здобувачів освіти. Життя рухається в шаленому темпі, і, дуже важливо не загубити себе, розвиватися, навчитися зберігати та накопичувати свої надбання. Саме тренінг «Життєвий капітал» дає змогу розібратися в собі, допомагає візуалізувати життєві ситуації та навчитися ці ситуації вирішувати, для того, щоб в майбутньому можна було легше створити сприятливі умови для накопичення свого капіталу та підвищення рівня життя.

Було дуже корисно та цікаво. Емоції та почуття чудові! Всі в захваті!