Одеська національна академія харчових технологій
<<< Новини

Black Sea Science 2022 - Участь в Міжнародному конкурсі

21 травня 2022

Здобувачка освіти групи 2МК-20 спеціальності 182 «Технології легкої промисловості» освітньої програми «Моделювання та конструювання промислових виробів» Катерина КОЛЕСНІКОВА під керівництвом голови циклової комісії спецдисциплін легкої промисловості викладача вищої категорії Поліни КУЗНЕЦОВОЇ та завідувачки виробничими майстернями технологій легкої промисловості Наталі КУЗІНОЇ у 2022 році брала участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2022», що щорічно проводиться на базі Одеського національного технологічного університету за підтримки Міністерства освіти і науки України під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association, у співробітництві з науковим журналом Central European Researchers Journal.

На перший етап конкурсу було подано 225 робіт, у тому числі 45 робіт з зарубіжних університетів, з яких 16 були розроблені у сумісництві з українськими ЗВО, 27 робіт з ОНТУ та 10 з коледжів ОНТУ, і 143 роботи з інших українських закладів. Роботи надійшли з 27 закордонних університетів таких країн як США, Німеччина, Індія, Литва, Латвія, Румунія, Сербія, Польща, Грузія, Казахстан, Киргизстан, Болгарія і Молдова.

Наукова робота Колеснікової Катерини за темою «FASHION ІНДУСТРІЯ: ЕКОЛОГІЧНЕ ПЕРЕТВОРЕННЯ» / «FASHION INDUSTRY ECOLOGICAL TRANSFORMATION» була представлена на конкурс «Black Sea Science 2022» у рамках напрямку «Екологія та охорона навколишнього середовища». В роботі було проведено дослідження перспектив розвитку індустрії моди в умовах актуальних екологічних проблем ХХІ століття. А також розглядалась можливість впровадження інноваційних матеріалів і технологій у виробництво взуття із забезпеченням людині комфортних умов його експлуатації, та надання виробу функцій екологічності з метою вирішення проблем забруднення довкілля.

Вона була визначена сертифікатом учасника даного конкурсу. Керівники наукової роботи Поліна КУЗНЕЦОВА та Наталя КУЗІНА також отримали сертифікат - подяку за наукове керівництво.